Overslaan en naar de inhoud gaan
GAYKO Logo
over GAYKO

Innovaties voor een beter leven

GAYKO Fenster- und Türenwerk GmbH is een succesvol en innovatief, gestaag groeiende onderneming, die unieke oplossingen heeft voor huizenbouwers, renoveerders en architecten. GAYKO overtuigt met kozijnen en deuren van kunststof en aluminium. En dat niet alleen door uitstekende productkwaliteit, maar ook door een chic design, intelligente functies en doordachte, gepatenteerde toptechnologie, met erbovenop een uitgebreide service.

De GAYKO groep

Tegenwoordig is de GAYKO-groep een van de meest toonaangevende leveranciers van  kunststof en aluminium ramen en deuren in Duitsland. Met een flexibel hightech productiesysteem worden dagelijks de beste kwaliteitsproducten vervaardigd voor de nationale en internationale markt.

De GAYKO-groep heeft momenteel ongeveer 200 werknemers in dienst bij de Wilnsdorf-vestiging in Siegen en verkoopt haar producten via een geselecteerd netwerk van gespecialiseerde partners. In 2021 vierde GAYKO haar 40-jarig jubileum en kijkt terug op decennia van continue groei. Dit jaar breidde GAYKO het productieoppervlak van 18.000 m² uit door een aangrenzend gebied met productiehallen te verwerven door een verdere logistieke en gebruiksoppervlakte van 3.100 m².

GAYKO ramen en deuren zijn nationaal en internationaal erkend. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen wordt al jaren bevestigd door toonaangevende instituten als RAL, ift, KOMO, SKG, ENERGY STAR, AAMA, VdS.

GAYKO's unieke, gepatenteerde en geavanceerde technologie is gebaseerd op intelligente technologie. GAYKO biedt voor elke wens de juiste oplossing, omdat de behoefte van ieder mens anders is. Daarom heeft GAYKO geen standaard product, maar biedt alleen exclusieve kozijntypes met logisch op elkaar afgestemde uitrustingsniveaus. GAYKO raam- en deurconstructies zijn gebaseerd op toekomstgerichte innovaties die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van thermische isolatie, veiligheid, geluidsisolatie en comfort.

State-of-the-art productiefaciliteiten zorgen voor de hoogste kwaliteit

De GAYKO-productie voldoet aan de hoogste ontwikkelingsnormen in Duitsland. De productiefaciliteiten, inclusief de geavanceerde EDP-besturing, bevatten tal van exclusieve speciale oplossingen die voor GAYKO zijn ontwikkeld. Dit betekent dat GAYKO naast de 70mm diepte ook het complete raamprogramma voor de Nederlandse markt met een diepte van 104 en 116 mm kan produceren met een middendichting en een diepte van 82 mm. Dankzij het flexibele productiesysteem staat GAYKO garant voor korte levertijden en het naleven van planningen.

GAYKO-Qualitätssicherung
GAYKO-Qualitätssicherung

GAYKO-kwaliteitsborging

De nieuwste technologie en de hoogste kwaliteit op elk mogelijk toepassingsgebied voor ramen, deuren en accessoires. Dit kan alleen worden bereikt als er een complete kwaliteitsketen is door het samenspel van competente productie, advies en montage. Alleen deze bundeling van competenties staat garant voor een kwalitatief hoogstaand product met toptechnologie waar u lang plezier van heeft. Om de hoge kwaliteitsnormen voor uw nieuwe GAYKO-ramen en voordeuren te garanderen, worden alle GAYKO-producten al tijdens de productie gecontroleerd op onze eigen testbank.

GAYKO afzetmarkten

De afgelopen jaren heeft GAYKO zich steeds verder uitgebreid voor de nationale en internationale markt. Om te voldoen aan de specifieke eisen van de verschillende landen. GAYKO bleef investeren en verschillende productlijnen ontwikkelen, zoals voor de Benelux en Amerika. Zo is het dealernetwerk internationaal uitgebreid.

Vertriebswege

Kernwaarden van GAYKO

 
Toptechnologie
Duurzaamheid
Innovatie knowhow
Vertrouwde samenwerking
Toekomstgericht

Kozijnen doen leven

Uw eigen huis staat bij ons centraal en dat al ruim 40 jaar. De unieke toptechnologie van GAYKO is gebaseerd op intelligente technologie die meer biedt: uitstekende veiligheid, doordachte hittebescherming, perfect comfort en een lange levensduur. GAYKO ramen en deuren worden gebouwd voor de generatie van nu en de toekomst.

Klaus Gayko

Dit wil ik u graag meegeven:

Kozijntechnologie is de afgelopen jaren snel geëvolueerd: hightech innovaties, chique design, intelligente functies en geavanceerde technologie. Denk maar aan de ontwikkeling van de isolatiewaarden. Volgens het Fraunhofer Instituut voor Bouwfysica heeft 92,5 procent van alle Duitse huishoudens een hoog verbeterpotentieel op het gebied van ramen en deuren. Als je het idee van energiebesparing serieus neemt, ook vanuit het oogpunt van de ontwikkeling van de energiekosten, zouden alle ramen die voor 1995* zijn gebouwd aan vervanging toe zijn. GAYKO kozijnen betalen zichzelf meestal terug in de vorm van bespaarde energiekosten, omdat ramen en deuren de hoogste energie-efficiëntie hebben van alle gevels. Ze karakteriseren uw huis technisch en optisch en zorgen voor rust, geborgenheid en warmte in huis. Kozijnen doen leven!

Klaus Gayko

Klaus Gayko Unterschrift
Deutsch Niederländisch Englisch