Overslaan en naar de inhoud gaan
GAYKO Logo
Grenzeloos vrij bewegen

Barrièrevrij wonen

Barrièrevrij wonen

GAYKO biedt op het gebied van ramen en deuren producten die ouderen en mensen met een beperking in hun dagelijkse leven ondersteunen. Dankzij barrièrevrije woonruimte kan iedereen van een zelfstandige levensstijl genieten.

Veilige dorpels

Grenzeloos vrij bewegen

Gun uzelf een bijna vloeiende overgang van binnen naar buiten. Vooral mensen met een lichamelijke beperking of ouderen weten het comfort en de veiligheid van een gelijkvloerse, lage dorpel te waarderen. Maar ook gezinnen met kleine kinderen genieten van minder struikelgevaar. GAYKO-deursystemen biedt een barrièrevrije uitvoering voor rolstoelen en daardoor de overgang naar buiten met alle voordelen van een warmtegeïsoleerd raam. Naar wens is het systeem verkrijgbaar met een gemotoriseerd aandrijfsysteem en afstandbediening. Vraag een van onze deskundige GAYKO-partners om advies!

Hendels voor ramen en schuifdeuren

Barrièrevrij bedieningscomfort

Ervaar barrièrevrij wonen in al zijn lichtheid. Met GAYKO-Comfort wordt het openen, sluiten of kantelen van het raam kinderspel. Door de lage positie van de raamgreep kan het raam zelfs vanuit zitpositie of ondanks hindernissen zonder veel moeite bediend worden. Voor het automatisch openen, kantelen en sluiten van het raam zorgt alleen de hendelbeweging. Met verlengde hendels opent en sluit u ook schuifdeuren.

Automatische ventilatie

Ventileren helemaal vanzelf

GAYKO-ramen met E-comfort zorgen zelfstandig voor de juiste ventilatie. De E-Comfort techniek is volledig verwerkt in het raamkozijn en biedt veel comfort dankzij de eenvoudige bediening per schakelaar of afstandsbediening. Gewoon ontspannen – de ventilatie met GAYKO E-Comfort doet automatisch de rest. De intelligente techniek helpt zelfs bij het reduceren van de uitstoot van energie.

GAYKO E-COMFORT

Gemotoriseerde aandrijving

Het gemotoriseerde aandrijfsysteem opent of sluit de vergrendeling bij de vleugel en zorgt voor de open- en dichtbeweging van de glazen fronten. De gewenste positie bepaalt u heel gemakkelijk per afstandsbediening. Ontdek deze nieuwe vorm van wooncomfort met veel licht en lucht per druk op de knop, waardoor u met nog meer kunt genieten van ontspannen en fijne thuismomenten. Veiligheid wordt gewaarborgd door de handmatige bediening bij stroomuitval en de inklembeveiliging.

Veilig ventileren met het nieuwe GAYKOSafeGA®5000SL

GAYKOSafeGA®5000SL maakt ventileren in gekiepte toestand mogelijk met de beproefde GAYKOSafeGA® toptechnologie. Een raam in gekiepte toestand met geteste en gecertificeerde veiligheid volgens DIN EN 1627ff (RC2) en voldoet ruimschoots aan SKG2.

Slim bouwen, renoveren & moderniseren met subsidies van het

RVO of leningen van het Nationaal Warmtefonds

Subisidie voor energiebesparende maatregelen

Uw huis verduurzamen lijkt misschien een hele klus. Maar u hoeft het niet allemaal in één keer te doen: het kan stap voor stap.
Er zijn verschillende manieren om energie te besparen afhankelijk van uw situatie. Voor woningeigenaren is er bijvoorbeeld de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) waarmee u subsidie kunt aanvragen voor bijvoorbeeld het vervangen van glas of complete kozijnen.
Uw huis verduurzamen lijkt misschien een hele klus. Maar u hoeft het niet allemaal in één keer te doen: het kan stap voor stap.

Lening voor energiebesparende maatregelen

Het vervangen van enkel glas werkt comfort verhogend en bespaart energie. Met het vervangen van enkel glas door HR++ glas kunt u jaarlijks honderden euro’s besparen.
Door isolerend glas heeft u minder last van tocht en condensvorming. De thermostaat kan gemakkelijk een graadje lager, zonder comfortverlies. Bovendien is isolerend glas tevens geluidswerend. Met laagdrempelige financiering maakt het Warmtefonds mogelijk dat je energiebesparende maatregelen kunt nemen voor jouw woning of appartementencomplex. Een lening afsluiten gaat snel, zonder verborgen kosten en tegen een aantrekkelijke rente. Zo maken we de verduurzaming van de gebouwde omgeving voor iedereen bereikbaar.

Vraag uw vakhandelaar- hij zal u graag adviseren over de financieringsmogelijkheden.

Wij helpen u graag

Advies, montage en garantie

U kunt bij onze GAYKO-dealers terecht voor al uw vragen over ramen en deuren. Van advies tot montage en service: alles uit één hand.

GAYKO-dealers

Downloads

Download

Brochure

Bekijk hier onze algemene brochure

Download
Download

Onderhoudsboekje

Gebruiks- en onderhoudsvoorschriften

Download
Download

Garantie van GAYKO

Op deze garantie kunt u bouwen

Download

Gekeurd & gecertificeerd

Alle GAYKO ramen en deuren zijn nationaal en internationaal gekeurd en gecertificeerd.

Siegel
Deutsch Niederländisch Englisch