Overslaan en naar de inhoud gaan
GAYKO Logo
een veilig gevoel

GAYKOSafeGA®-ramen

Beveilig uw thuis met GAYKOSafeGA®-ramen

Pas bij de montage ontstaat het hoogwaardige GAYKO-raam door het gebruik van kwaliteitsprofielen, -hang- en sluitwerk, -beglazing en vooral door de speciale GAYKO-constructieversterking op de cruciale plekken. De unieke en intelligente GAYKOSafeGA® veiligheidstechnologie vormt een mijlpaal in de ramen- en deurenbranche, gebouwd volgens beproefde en getoetste richtlijnen die al vele inbraken heeft verhinderd. Met een hele reeks aan op elkaar afgestemde technische innovaties creëert GAYKO een volledig nieuwe generatie ramen, ontwikkeld voor de nieuwste eisen op gebied van warmte-isolatie, geluidsisolatie en veiligheid.

USP

Alleen bij GAYKO: het gepatenteerde veiligheidssysteem…

 

GAYKOESP

(extreem stabiele geschroefde kozijnprofielen)

GAYKO ESP Logo

GAYKOESP verviervoudigt de robuustheid van de hang- en sluitwerkonderdelen. Zoals een ruggengraad lopen de harde pvc strips door de kozijnen en de vleugeldelen. De schroeven van het hang- en sluitwerk alsook de hoek- en schaarlagers worden diep in de kunststof gedreven. De schroeven zitten zo vast als pluggen in de muur.

GAYKOGVS

(tegengesteld sluitsysteem)

GAYKO GVS Logo

Bij reguliere ramen wijzen de paddenstoelnokken allemaal dezelfde kant op wanneer het raam gesloten is en zo kan het raam gemakkelijk in de tegenovergestelde richting eruit gewrikt worden. Bij GAYKOGVS wijzen de paddenstoelnokken beide kanten op. Alleen dit „vastklampen op de tegenoverliggende kanten“ leidt tot een beduidend veiligheidsvoordeel en is ander hang- en sluitwerk op de markt echt een stap vooruit. Het is onmogelijk de raamvleugel één kant op te forceren omdat hij bij een poging tot uitwrikken - maakt niet uit welke kant op - effectief tegen wordt gehouden.

veiligheidsgreep GAYKOBSG

Logo BSG

Deze nieuwe greep is zelf vergrendelend en heeft de cilinder in zijn voet in plaats van de greep. Hij vergrendelt alle bewegende sluitstukken van het hang- en sluitwerk zodat deze absoluut geen kant op kunnen en weert betrouwbaar elke inbraakpoging.

stabiel getoetst veiligheidsglas

veiligheidsglas (beveiligd door constructie) maakt het inslaan alsook het eruit wrikken van het raam vrijwel onmogelijk. Het bestaat uit meerdere glasplaten die door een heldere, doorzichtige en extreem scheur vaste folie vast met elkaar zijn verbonden.

Een raam in kiepstand en toch veilig

Het GAYKOSafeGA® veiligheidsconcept wordt uitgebreid met GAYKOSafeGA®5000SL "Veilig ventileren".

GAYKO SafeGA 5000SL

De nieuwe GAYKOSafeGA®5000SL uitvoering maakt ventileren in kiepstand mogelijk met de beproefde GAYKOSafeGA® toptechnologie. Met de nieuwe GAYKOSafeGA®5000SL moeten de politie en verzekeringsmaatschappijen vooruit denken, want nu is een raam in kiepstand van GAYKO open, maar ook veilig!

Tip: Eindelijk kunt u 's nachts met de ramen in kiepstand slapen met een aangenaam binnenklimaat en toch beschermd zijn tegen ongenode gasten. De optionele hor houdt ook ongewenste muggen en kleine dieren buiten.

Meer informatie over GAYKOSafeGA®5000SL

Veiligheidsuitrusting voor ramen

GAYKOSafeGA® De veiligheidsuitrusting in het GAYKO-ramenprogramma biedt rondom veiligheid tegen de impact van geweld en dat op het hoogste niveau. Het maakt niet uit of u een nieuwbouw plant of uw bestaand thuis beter wilt beschermen dan voorheen: Dankzij de individuele uitrustingsvariaties biedt het uitgekiende GAYKO-SafeGA®-veiligheidsconcept een optimale en op uw behoeften afgestemde oplossing. Overigens: De GAYKO-raamtypes kunnen van alle GAYKOSafeGA®-uitrusting worden voorzien.

 
Ausstattung SafeGA Haus

Advies voor het voorzien met SafeGA® 5000 en mehr :
Uw GAYKO-vakpartner creëert een op uw thuis afgestemd veiligheidsconcept. Het door experts steeds opnieuw onderscheiden GAYKOSafeGA-conzept heeft individuele oplossingen en rondom veiligheid tegen de impact van geweld en dat op het hoogste niveau. Over het algemeen bevelen vakmensen aan om de makkelijk toegankelijke begane grond en de makkelijke weg via het balkon of garage naar de eerste verdieping met GAYKOSafeGA-ramen te voorzien.

Advies om te voorzien met 500PLUS:
Voor de moeilijk toegankelijke bovenverdieping is de GAYKO-comfortinstallatie 500PLUS incl. hang- en sluitwerk met RC 2-techniek geschikt. Gezien maar weinig inbraken bij de bovenverdieping gebeuren, kan men ervoor kiezen om hier geen veiligheidsglas te gebruiken.


veiligheidsuitrusting voor ramen

Comfort met verhoogde

GAYKO A-Drive elektronische veiligheidsoplossing met comfort

Met de GAYKO A-Drive Technology kunt u uw ramen open laten staan, zelfs wanneer u niet thuis bent. Sensoren in het raam alsook een elektronisch vergrendelingssysteem zorgen ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken op het moment dat het weer omslaat. De ramen sluiten bij regen of sterke wind automatisch. Ook op het gebied van veiligheid en elektronisch geregeld luchten heeft het systeem handige opties te bieden. Vanzelfsprekend kunt u uw ramen nog steeds handmatig of met een afstandsbediening openen en sluiten.
GAYKO A-Drive

GAYKO raamkeuze - Vernieuw uw ruimtes

Ramen zijn kenmerkend voor de indruk die de voorgevel maakt en zorgen in binnenruimtes voor sfeer - zoals weinig andere bouwelementen dat doen. GAYKO heeft een uitgebreid aanbod aan diverse raamtypes en ontwerpen. Elke lijn bestaat uit op elkaar afgestemde installatiestappen - van de solide basisversie tot de comfortoplossing - en kan ook achteraf nog door middel van speciale installaties en toebehoren van hoge kwaliteit aangepast worden. Welk raamtype past bij u?

GAYKO-kozijnen programma

Professionele montage

Het beste beveiligingsconcept is net zo sterk als de zwakste schakel. Een kozijn zal niet goed functioneren en veilig zijn als het verkeerd gemonteerd wordt! Uw ramen en deuren zijn pas echt veilig als ze vakkundig zijn gemonteerd door de dealers van GAYKO. Met GAYKOSafeGA heeft u de garantie dat de montage uitsluitend wordt uitgevoerd door opgeleide en ervaren gespecialiseerde dealers van GAYKO. De montage wordt uitgevoerd op basis van de GAYKO-montagerichtlijnen voor inbraakwerende ramen en deuren en de algemeen erkende regels van de techniek.

Wij helpen u graag

Advies, montage en garantie

U kunt bij onze GAYKO-dealers terecht voor al uw vragen over ramen en deuren. Van advies tot montage en service: alles uit één hand.

GAYKO-dealers

Downloads

Download

Brochure

Bekijk hier onze algemene brochure

Download
Download

Onderhoudsboekje

Gebruiks- en onderhoudsvoorschriften

Download
Download

Garantie van GAYKO

Op deze garantie kunt u bouwen

Download

Gekeurd & gecertificeerd

Alle GAYKO ramen en deuren zijn nationaal en internationaal gekeurd en gecertificeerd.

Siegel
Deutsch Niederländisch Englisch