Overslaan en naar de inhoud gaan
GAYKO Logo
veiligheid en vrijheid

GAYKOSafeGA® schuifpuien

genieten van veiligheid met GAYKOSafeGA®-schuifpuien

Veel licht en frisse lucht: schuifpuien die naar de tuin of het balkon leiden zijn populair en verhogen met hun grootschalige ruiten de woon- en levenskwaliteit in bijzondere mate. Helaas dringen inbrekers echter graag via de grote raampartijen de huizen binnen! Dat kunt u met de SafeGA-veiligheidstechnologie effectief verhinderen: de verstevigde constructies in de kozijnen, een uitgekiende vergrendelingstechniek en een beglazing die ingooien belemmerd, weren ongewenste toegang! Daarnaast kan de GAYKO-schuifpui m.b.v. magneetcontacten geïntegreerd worden in het alarmsysteem. Op deze manier zorgt de GAYKO-schuifpui in alle levensomstandigheden voor een veilig gevoel. *

* De uitrusting van de schuifpuien leveren dezelfde prestaties als de ramen, alleen met andere componenten.

SafeGA Hebeschiebetüren

GAYKO -veiligheids-, hang- en sluitwerktechniek

In de stabiele constructie zorgt aanvullende versteviging op het raakvlak van de schuifdelen (1) alsook in de sierlijst (2) aan de sluitzijde en in het kozijn, verbonden door goed hechtende schroeven, die beter gewapend zijn tegen uitrukken voor een verhoogde stabiliteit. De aanvullende sluitnok (3) aan de sluitkant alsook de beveiliging (4) aan de greepkant boven, verhinderen het optillen of eruit wrikken van de schuifvleugel met geweld.

GAYKO-ingebouwde kierstandhouder

De ingebouwde kierstandhouder biedt aanvullende beveiliging tegen het met geweld eruit wrikken van de deurvleugel op de greepzijde (vanaf comfortuitrusting 500PLUS).

GAYKO-P4A beglazing: belemmerend tegen ingooien

Door de P4A-veiligheidsglasplaat met de stabiele constructie te verbinden, behalen de hefschuifpuien de gecertificeerde veiligheid. De ruit kan niet naar binnen worden ingedrukt.

GAYKO-Durchwurfhemmende P4A Verglasung
GAYKO-Handhebel mit Sicherheitsprofilzylinder und Anbohrschutz

GAYKO-handgreep met veiligheidsprofielcilinder en boorbeveiliging

Handgreep met boorbeveiliging in de buurt van de sluitkast. Veiligheidsprofielcilinder (binnen) met keersleutelsysteem „2 in 1“, sleutelkaart, sluiting met 23 stiften, hardmetaal-boorbeveiliging, Anti Picking, nood- en gevarenfunctie evenals 5 sleutels. Op verzoek kan de hefschuifpui en uw nieuwe voordeur met dezelfde sleutel worden geopend (gelijksluitend).

veiligheidsuitrusting voor hefschuifpuien

De veiligheidsuitrusting voor GAYKO-hefschuifpuien biedt rondom veiligheid voor de impact van geweld op het hoogste niveau. Het maakt niet uit of u een nieuw huis wilt bouwen of uw bestaande huis beter wilt beveiligen dan daarvoor: dankzij de individuele variaties in uitrusting biedt het uitstekende GAYKO-SafeGA®-veiligheidsconcept een optimale, aan uw behoeftes aangepaste oplossing. Met aanvullende sluitpunten, veiligheidsbeglazing en veiligheidshang- en sluitwerk wordt uw huis zo veilig als een burcht.

 
Ausstattung SafeGA Haus

Advies voor het voorzien van SafeGA® 5000 en meer :
Uw GAYKO-vakpartner ontwikkelt een op uw thuis afgestemd veiligheidsconcept voor u. Individuele oplossingen en rondom veiligheid tegen de impact van geweld op het hoogste niveau biedt het door experts steeds weer onderscheiden GAYKOSafeGA-concept. In het algemeen bevelen vakmensen aan om de makkelijk toegankelijke begane grond en de makkelijke weg via het balkon of garage naar de eerste verdieping met GAYKOSafeGA-ramen uit te rusten.

Advies voor het voorzien met 500PLUS:
Voor de moeilijk toegankelijke bovenverdieping is de GAYKO-comfortinstallatie 500PLUS incl. hang- en sluitwerk met RC 2-techniek geschikt. Gezien maar weinig inbraken bij de 2e verdieping gebeuren (eengezinswoning 5,81%, appartement 6,49%), kan men ervoor kiezen om hier geen veiligheidsglas te gebruiken.


ontdek meer

 

GAYKO A-Drive technologie

Met de GAYKO A-Drive Technology wordt het draadloos openen en sluiten van hefschuifpuien een makkie - met één druk op de knop. Het vergrendelingssysteem zorgt ervoor dat uw schuifpuien zorgvuldig worden vergrendeld en u zich op het gebied van veiligheid geen zorgen hoeft te maken. Draadloos, tablet of smartphone kunt u schuifpuien en luiken van GAYKO vanuit de hele wereld bedienen.
GAYKO A-Drive technologie

GAYKO hefschuifpuien – voor een nieuw woongevoel

Ontdek de fascinerende mogelijkheden die een GAYKO-hefschuifpui u biedt wanneer u uw architectonische ideeën wilt realiseren. Ervaar hoe de grenzen tussen binnen en buiten op een natuurlijke manier verdwijnen en ruimte ontstaat om uw omgeving als een geheel te bekijken. GAYKO-hefschuifpuien zijn vormgeving en blikvanger in één. Ze zijn beschikbaar in vele uitvoeringen, kleuren en veiligheidsvoorzieningen. Ze worden exact naar wens gemaakt en geven u maximaal comfort, veiligheid en duurzaamheid.
GAYKO-hefschuifpuien programma

Professionele montage

Het beste beveiligingsconcept is net zo sterk als de zwakste schakel. Een kozijn zal niet goed functioneren en veilig zijn als het verkeerd gemonteerd wordt! Uw ramen en deuren zijn pas echt veilig als ze vakkundig zijn gemonteerd door de dealers van GAYKO. Met GAYKOSafeGA heeft u de garantie dat de montage uitsluitend wordt uitgevoerd door opgeleide en ervaren gespecialiseerde dealers van GAYKO. De montage wordt uitgevoerd op basis van de GAYKO-montagerichtlijnen voor inbraakwerende ramen en deuren en de algemeen erkende regels van de techniek.

Wij helpen u graag

Advies, montage en garantie

U kunt bij onze GAYKO-dealers terecht voor al uw vragen over ramen en deuren. Van advies tot montage en service: alles uit één hand.

GAYKO-dealers

Downloads

Download

Brochure

Bekijk hier onze algemene brochure

Download
Download

Onderhoudsboekje

Gebruiks- en onderhoudsvoorschriften

Download
Download

Garantie van GAYKO

Op deze garantie kunt u bouwen

Download

Gekeurd & gecertificeerd

Alle GAYKO ramen en deuren zijn nationaal en internationaal gekeurd en gecertificeerd.

Siegel
Deutsch Niederländisch Englisch