Overslaan en naar de inhoud gaan
GAYKO Logo
Meer comfort met
GAYKO A-Drive Technology
Meer comfort met
GAYKO A-Drive Technology

Meer comfort met GAYKO Smart Home oplossingen

Toekomstgerichte Smart Home oplossingen bij u thuis, dankzij de innovatieve GAYKO A-Drive Technology. Draadloos, per tablet of via de smartphone kunnen ramen, voordeuren, hefschuifpuien en rolluiken door GAYKO vanaf overal ter wereld bediend worden. De GAYKO A-Drive Technology voor een gemakkelijke en comfortabele bediening – ook voor barrièrevrij wonen.
 

Smart Home
GAYKO SafeGA 5000SL

GAYKOSafeGA®5000 SL – veilig ventileren in de kiepstand

Met de nieuwe GAYKOSafeGA®5000SL kunt u, dankzij de beproefde GAYKOSafeGA® toptechnologie, in de kiepstand luchten.

Volgens de politie bereikt u de inbouw van geteste en gecertificeerde ramen en deuren conform DIN EN 1627ff (minimale weerstandsklasse RC2) een goede inbraakbeveiliging. Deze ramen en deuren worden onderworpen aan praktijkgerichte inbraaktests. Daardoor is gewaarborgd dat de hele constructie (kozijn, beslag, greep, beglazing en montage) geen zwakke punten heeft. We hebben het hier over een element 'uit één stuk'.

Met de nieuwe GAYKOSafeGA®5000SL moeten politie en verzekeringen verder zoeken, want een gekiept raam van GAYKO staat weliswaar open, maar is ook inbraakveilig!

Tip: eindelijk slapen met een gekiept raam in een aangenaam ruimteklimaat en toch beschermd zijn tegen ongenode gasten. Met de optionele insectenhor houdt u ook muggen en andere diertjes buiten de deur.

Fenster GAYKO SafeGA 5000SL
Gayko_SafeGA5000sl_NL

*2 Aantal sluitpunten afhankelijk van de vleugelafmeting. / afb. met 11 sluitpunten bij een raamafmeting van 941 x 1050 mm / GAYKOLIFE V82 AD (zichtbare breedte kozijn: 83 mm)

De nieuwe GAYKOSafeGA®5000SL is gebaseerd op de beproefde en gepatenteerde toptechnologie GAYKOESP® en GAYKOGVS® en op een nieuwe kiepvergrendeling van massief gegoten staal.

GAYKOESP ® – Extreem Stabiele Profielbevestiging
Europees octrooibureau patent-nr. 0 867 591

GAYKOGVS ® – Tegengesteld sluitsysteem
Duits octrooibureau patent-nr. 101 11903

VDS Zertifikat

Het gebruik van hoogwaardige componenten maakt ook een combinatie met de GAYKO-uitrusting GAYKOFUSION en de exclusieve uitstraling GAYKOEDS mogelijk.

Gekeurd & gecertificeerd

Alle GAYKO ramen en deuren zijn nationaal en internationaal gekeurd en gecertificeerd.

Siegel
Deutsch Niederländisch Englisch