Overslaan en naar de inhoud gaan
GAYKO Logo
GAYKOSafeGA®-voordeuren

GAYKOSafeGA®-voordeuren

inbraakveilig met GAYKOSafeGA®-voordeuren

Deurkozijnen eruit wrikken? Geen schijn van kans! Onze combinatie van veiligheidscomponenten creëert een effectieve beveiliging tegen inbraak en diefstal. Door het gebruik van kwaliteitsprofielen, -vergrendeling en -beglazing ontstaat bij de montage de hoogwaardige GAYKOSafeGA®-voordeur. Vooral de specifieke constructie-verbinding op de hoekpunten van de deur en de dievenklauwen voldoen aan de nieuwe veiligheidseisen. De unieke en intelligente GAYKOSafeGA®-veiligheidstechnologie vormt daarmee een mijlpaal op gebied van kunststof- en aluminiumvoordeuren.

SafeGA

GAYKOSKV – stabiele constructie-verbinding

De stabiele constructie verbinding (GAYKOSKV) in de hoeken van de deur zorgt voor massieve steun. De hoeklasverbinders zijn met de staalversterking en het voordeurprofiel verbonden. Dit zorgt voor verhoogde stabiliteit.

GAYKOGHV – tegengesteld sluitsysteem voor voordeuren

3-voudige meerpuntsluiting met 2 tegengestelde haakschoten.
De voorplaat en de doorlopende sluitkom zijn van roestvrij staal. De mechanische veiligheidstechniek van de tegengestelde haakschoten vindt u aan de boven- en de onderkant van de deurvleugel. Het eruit wrikken of open drukken van de deurvleugel wordt hierdoor verhinderd.

veiligheidsbeglazingstabiel en belemmerend tegen ingooien volgens DIN EN 356

Door de koppeling van een P4A-beglazing of -vulling aan de stabiele constructie (GAYKOSKV) en het samenspel met GAYKOGHV bereiken onze deuren een gecertificeerde veiligheid. De glasplaat kan niet naar binnen gedrukt worden en daardoor kan een ongewenste toegang effectief worden voorkomen.

scharnierzijde beveiligen

Aanvullende veiligheidsgrendels op de scharnierzijde tegen het met geweld eruit wrikken van de vleugel. Afhankelijk van de gekozen veiligheidsvoorzieningen kunnen twee of drie grendels worden geïntegreerd. (afb. aluminium-voordeur)

GAYKOASV – veilig sluiten en met gemak openen

 

De automatische veiligheidsvergrendeling voor voordeuren (GAYKOASV).

GAYKOASV – Sicher schließen und komfortabel öffnen

Als aanvullend element op gebied van veiligheid en gemak, bieden wij ook sloten met automatische vergrendeling in diverse uitvoeringen. Met GAYKOASV vallen de zwenkhaken automatisch uit wanneer de deur in slot valt. De haken zijn bovendien beveiligd tegen terugdrukken.

De deur valt in slot, de zwenkhaken vallen automatisch 20mm uit en zijn beveiligd tegen terugdrukken. Gemakkelijk openen vanuit de binnenkant: De deur word geopend middels de deurgreep - dagschoot en zwenkhaken gaan open. Gemakkelijk openen van buitenaf: De deur wordt middels sleutel zoals gebruikelijk geopend - Hierbij openen eerst de zwenkhaken en dan de dagschoot.

De deur met SafeGA® 5000 uitgerust, is getoetst en gecertificeerd (DIN EN 1627ff, RC2), wanneer zij naast de automatische vergrendeling ook met de sleutel op slot wordt gedaan. In dat geval valt de hoofdgrendel (nachtschoot) ook uit (net zoals de zwenkhaken). Het slot is nu volledig geblokkeerd en zorgt voor meer controle en werkt tevens als kinderslot.

GAYKOASV – Sicher schließen und komfortabel öffnen
Sicherheitsprofilzylinder

veiligheidsprofielcilinder

Sluiting met 23 stiften en hardmetaal-boorbeveiliging, Anti Picking, nood- en gevarenfunctie en 5 sleutels. Het „2 in 1“-systeem staat het in het geval dat een sleutel kwijtraakt toe dat de sleutelautorisatie wordt veranderd door de 2e set sleutels te gaan gebruiken. De eerste set sleutels wordt hierdoor geblokkeerd.

veiligheidsuitrusting voor voordeuren

De GAYKOSafeGA-veiligheidsuitrusting voor kozijnen biedt rondom veiligheid voor de impact van geweld op het hoogste niveau. Het maakt niet uit of u een nieuw huis wilt bouwen of uw bestaande huis beter wilt beveiligen dan daarvoor: dankzij de individuele variaties in uitrusting biedt het uitstekende GAYKO-SafeGA®-veiligheidsconcept een optimale, aan uw behoeftes aangepaste oplossing. Met aanvullende sluitpunten, veiligheidsbeglazing en veiligheidshang- en sluitwerk wordt uw huis zo veilig als een burcht.

 
Ausstattung SafeGA Haus

Advies voor het voorzien van SafeGA® 5000 en meer :             

Uw GAYKO-vakpartner ontwikkelt een op uw thuis afgestemd veiligheidsconcept voor u. Individuele oplossingen en rondom veiligheid tegen de impact van geweld op het hoogste niveau biedt het door experts steeds weer onderscheiden GAYKOSafeGA-concept. In het algemeen bevelen vakmensen aan om de makkelijk toegankelijke begane grond en de makkelijke weg via het balkon of garage naar de eerste verdieping met GAYKOSafeGA-ramen uit te rusten.

Advies voor het voorzien met 500PLUS:
Voor de moeilijk toegankelijke bovenverdieping is de GAYKO-comfortinstallatie 500PLUS incl. hang- en sluitwerk met RC 2-techniek geschikt. Gezien maar weinig inbraken bij de 2e verdieping gebeuren, kan men ervoor kiezen om hier geen veiligheidsglas te gebruiken.


veiligheidsuitrusting voordeuren

SAFEGA Türen

ontdek meer

 

GAYKO A-Drive technologie

Wanneer u kiest voor het praktische elektronische beheer en toebehoor-componenten van GAYKO, staan u in de toekomst alle deuren open. Door de individuele configuratie van automatische sloten kunt u uw voordeur naar keuze bedienen d.m.v. een vingerscan, een pincode of Bluetooth. Een veilige en comfortabele optie voor het hedendaags wonen.
U hebt straks alles in de gaten via elektronische bewaking. U kunt gebruik maken van modernste techniek met intercom, videocamera en ingebouwde bel, geïntegreerd in een mooi vormgegeven deur. Een breed assortiment deurkrukken met geïntegreerde techniek staat tot uw beschikking.
GAYKO A-Drive technologie

GAYKO deuren variatie – de deur naar uw wereld

Het eigen thuis is voor ons het middelpunt, een veilige haven en een rustplek midden in ons drukke bestaan. Welzijn en behaaglijkheid staan hier op de eerste plaats. Bij onze keuze aan voordeuren, hebben wij ons geconcentreerd op fascinerend ontwerp met hoogwaardige materialen, met de gebruikelijke GAYKO-kwaliteit. Onze strategie om deze opdracht te vervullen: toekomstgerichte techniek, individuele oplossingen en een hoge klanttevredenheid. Veilig, energie-efficiënt, milieuvriendelijk en comfortabel - een leven lang.
GAYKO voordeurprogramma

Professionele montage

Het beste beveiligingsconcept is net zo sterk als de zwakste schakel. Een kozijn zal niet goed functioneren en veilig zijn als het verkeerd gemonteerd wordt! Uw ramen en deuren zijn pas echt veilig als ze vakkundig zijn gemonteerd door de dealers van GAYKO. Met GAYKOSafeGA heeft u de garantie dat de montage uitsluitend wordt uitgevoerd door opgeleide en ervaren gespecialiseerde dealers van GAYKO. De montage wordt uitgevoerd op basis van de GAYKO-montagerichtlijnen voor inbraakwerende ramen en deuren en de algemeen erkende regels van de techniek.

Wij helpen u graag

Advies, montage en garantie

U kunt bij onze GAYKO-dealers terecht voor al uw vragen over ramen en deuren. Van advies tot montage en service: alles uit één hand.

GAYKO-dealers

Downloads

Download

Brochure

Bekijk hier onze algemene brochure

Download
Download

Onderhoudsboekje

Gebruiks- en onderhoudsvoorschriften

Download
Download

Garantie van GAYKO

Op deze garantie kunt u bouwen

Download

Gekeurd & gecertificeerd

Alle GAYKO ramen en deuren zijn nationaal en internationaal gekeurd en gecertificeerd.

Siegel
Deutsch Niederländisch Englisch