Overslaan en naar de inhoud gaan
GAYKO Logo
Gerust en veilig slapen
dankzij GAYKOSafeGA®

GAYKO is marktleider op gebied van veiligheidsinnovaties

Al meer dan 35 jaar ontwikkelen wij inbraakwerende oplossingen voor uw veiligheidsbehoefte. De unieke en intelligente GAYKOSafeGA-veiligheids­tech­nologie bepaalt hierbij de standaarden van de branche – gebouwd volgens beproefde en getoetste richtlijnen, die al vele inbraken voorkomen hebben. GAYKOSafeGA® kozijnen en deuren zijn tot en met RC3 getoetst en gecertificeerd verkrijgbaar.

De uitstekende GAYKOSafeGA®-veiligheidstechnologie biedt meer!

Wanneer u een huis bouwt of renoveert, verdient inbraakbeveiliging extra aandacht. GAYKO garandeerd uitstekende veiligheid dankzij gepatenteerde top technologieën. Met een hele reeks op elkaar afgestemde technische innovaties schept GAYKO een geheel nieuw veiligheidsconcept in de ramen- en deurenbranche. Het GAYKOSafeGA-concept maakt veiligheidsoplossingen voor elk huis mogelijk. Het openwrikken van een raam of deur word bijna onmogelijk door de combinatie van kwaliteitsprofielen, hang- en sluitwerk, beglazing en vooral door de speciale GAYKO versterking op de cruciale plekken.

GAYKO Sicherheit Logos
 

Onze uitstekende GAYKOSafeGA®-producten

juiste informatie - veiligheid begrijpen

Een inbraak is meer dan materiële schade. Als het gebeurt zit de schrik erin. Een inbraak kan het gevoel van veiligheid en welbevinden van de getroffenen blijvend aantasten. Niet alleen de materiële schade, maar vaak ook langdurige psychische belasting zijn gevolgen voor de slachtoffers. Het is niet makkelijk het indringen van vreemden in de eigen woning te verwerken. Het veilige gevoel dat elk mens op natuurlijke manier in zijn of haar thuis ontwikkelt raakt beschadigd. Voorkomen is daarom nog steeds beter dan genezen bij inbraak.

Beveilig uw thuis nu effectief tegen inbraak!

Er zijn een heleboel maatregelen die je kan nemen om de onaangename ervaring van een inbraak niet te hoeven opdoen. Een gezond wantrouwen, juiste voorlichting, individueel vakadvies plus "als een geheel" getoetste kwaliteitsproducten zijn hierbij de basisvoorwaarde voor een veilig thuis!

Waar zijn de kwetsbare plekken van uw huis?

Rond 81% van de inbraken gebeuren door het eruit wrikken van het raam en niet, zoals vaak gedacht, door het inslaan van het glas! Om ervoor te zorgen dat zo min mogelijk lawaai ontstaat, kiezen inbrekers deze manier en zijn zonder verder gedoe binnen enkele seconden binnen. Ontdek mogelijke zwakke plekken van uw vastgoed ...

Naar de statistieken

Wat is beter? Opknappen of nieuwe ramen en deuren?

Wanneer u nadenkt over veiligheid, rijst de vraag: Moet ik mijn oude ramen veiliger maken? Denkt u een stap verder en ontdek welke voordelen nieuwe ramen hebben, ook met betrekking tot zuinigheid, warmte-isolatie en comfort.

Goed beslissen

Hoe weet ik of nieuwe ramen en deuren echt veilig zijn?

Ramen en deuren horen bij de belangrijkste onderdelen van een huis. Neemt u de tijd om te vergelijken en kom te weten waarop u moet letten om authentieke veiligheidsproducten te kopen.

Goed informeren

De gepatenteerde constructie maakt het verschil

Al in de standaard uitvoering hebben GAYKO-ramen echte kwaliteitsvoordelen door de compromisloze, al jaren bewezen en gepatenteerde constructie met GAYKOESP en GAYKOGVS.

Zo beschermt u uw thuis met GAYKOSafeGA®

 

Uw GAYKO-vakpartner ontwikkelt een op uw thuis afgestemd veiligheidsconcept voor u.

veiligheidsuitrusting voor ramen

GAYKOSafeGA® De veiligheidsuitrusting van het GAYKO-raamprograma biedt rondom veiligheid tegen de impact van geweld op het hoogste niveau. Het maakt niet uit of u een nieuw huis wilt bouwen of uw bestaande huis beter wilt beveiligen dan daarvoor: dankzij de individuele variaties in uitrusting biedt het uitstekende GAYKO-SafeGA®-veiligheidsconcept een optimale, aan uw behoeftes aangepaste oplossing. Overigens: De GAYKO-raamsoorten kunnen van alle GAYKOSafeGA®-uitrusting worden voorzien.

 
Ausstattung SafeGA Haus

Advies voor het voorzien van SafeGA® 5000 en meer :
Uw GAYKO-vakpartner ontwikkelt een op uw thuis afgestemd veiligheidsconcept voor u. Individuele oplossingen en rondom veiligheid tegen de impact van geweld op het hoogste niveau biedt het door experts steeds weer onderscheiden GAYKOSafeGA-concept. In het algemeen bevelen vakmensen aan om de makkelijk toegankelijke begane grond en de makkelijke weg via het balkon of garage naar de eerste verdieping met GAYKOSafeGA-ramen uit te rusten.

Advies voor het voorzien van 500PLUS:
Voor de moeilijk toegankelijke bovenverdieping is de GAYKO-comfortinstallatie 500PLUS incl. hang- en sluitwerk met RC 2-techniek geschikt. Gezien maar weinig inbraken bij de 2e verdieping gebeuren, kan men ervoor kiezen om hier geen veiligheidsglas te gebruiken.


veiligheidsvoorzieningen ramen

Comfort met verhoogde

De juiste inbraakwerendheid / weerstandklasse voor raam- & deurelementen

Volgens Bouwbesluit moet raam- en deurelementen, die bereikbaar zijn volgens Nederlandse norm NEN 5087, voldoen aan SKG2 (NEN 5096) en Europese norm DIN EN 1627 voldoen aan weerstandsklasse RC1N welke een minimale inbraakveiligheid biedt voor uw huis.

Raam- en deurelementen zijn pas daadwerkelijk inbraakwerend, wanneer alle componenten zoals profiel, hang- en sluitwerk, greep en glas afzonderlijk inbraakwerende eigenschappen bezitten volgens DIN EN 1627 en door de fabrikant optimaal met elkaar gecombineerd worden. Wij adviseren ramen en deuren die volgens DIN EN 1627 getoetst zijn en minimaal volgens weerstandsklasse RC2 resp. WK2 gecertificeerd zijn.

Wiederstandsklassen
Gayko_weerstandklassen_NL

Overtuigt u zich zelf!

Een inbraakpoging in 12 seconden.

Referenz Einbruch Referenz Einbruch

Het echte bewijs

Inbrekers worden wanhopig: „Dat de inbreker niet binnenkwam, is het bewijs dat wij destijds juist gekozen hebben voor de GAYKOSafeGA®- veiligheidsinstallatie.“

veiligheidsreferenties
Deutsch Niederländisch Englisch