Overslaan en naar de inhoud gaan
GAYKO Logo
een raam geopend in de kiepstand
en tóch veilig

GAYKOSafeGA®5000SL

luchten in de kiepstand

De nieuwe uitrusting GAYKOSafeGA®5000SL maakt luchten in de kiepstand mogelijk met de bewezen GAYKOSafeGA® toptechnologie.

Experts adviseren: Door het plaatsen van getoetste en gecertificeerde ramen en terrasdeuren volgens DIN EN 1627ff (minstens weerstandsklasse RC2) verkrijg je een goede inbraakbeveiliging. Deze ramen en deuren worden onderworpen aan een praktijkgerichte inbraaktest. Op deze manier wordt gewaarborgd dat de gehele constructie (kozijn, hang- en sluitwerk, greep, beglazing en montage) geen zwakke plek bevat. Zo krijgen we een bouwelement dat een geïntegreerd geheel vormt.       

Door het nieuwe GAYKOSafeGA®5000SL zijn de politie en de verzekering genoodzaakt om verder te denken, want nu is een gekanteld raam van GAYKO weliswaar open, maar toch veilig!

Tip: Eindelijk is het mogelijk om 's nachts met een gekanteld raam en een aangenaam ruimteclimaat te slapen en toch beschermd te zijn tegen indringers. Gecombineerd met de optionele insectenwering blijven ook muggen en kleine beesten buiten.

Fenster GAYKO SafeGA 5000SL
Gayko_SafeGA5000sl_NL

*2 Aantal sluitpunten afhankelijk van de vleugelafmeting. /afb. met 11 sluitpunten bij een raamafmeting van 941 x 1050 mm / GAYKOLIFE V82 AD (zichtbare breedte kozijn: 83 mm)

gepatenteerde veiligheid
https

GAYKO heeft een wereld primeur: een gekanteld raam met getoetste en gecertificeerde veiligheid volgens DIN EN 162 ff (RC2) en VDS.

GAYKO SafeGA 5000

De basis voor het nieuwe GAYKOSafeGA®5000SL zijn de bewezen en gepatenteerde toptechnologie GAYKOESP® en GAYKOGVS® alsook een nieuwe kantelvergrendeling van massief gietstaal. GAYKO ESP® – Extreem Stabiele Schroefbevestiging van de Profielen Europees Octrooibureau Octrooi-Nr. 0 867 591 GAYKO GVS® – Tegengesteld Sluitsyteem 
Duit Octrooibureau Octrooi-Nr. 101 11903

Het gebruik van hoogwaardige componenten maakt een combinatie van de GAYKO uitrusting GAYKOFUSION en de exclusieve optiek GAYKOEDS mogelijk.

GAYKO SafeGA Oscar

leverbare raamsystemen

De volgende raamsystemen zijn leverbaar als GAYKOSafeGA®5000SL:

82 mm inbouwdiepte
GAYKOLIFE V82 AD

afbeelding:
GAYKOLIFE V82 AD

116 mm inbouwdiepte
Fenster

afbeelding:
GAYKOROYAL NL 116 AD

116 mm inbouwdiepte
GAYKO LIFE 116

afbeelding:
GAYKOLIFE NL 116

voorkomen van vocht en schimmel door GAYKOSafeGA®5000SL

 

Met GAYKOSafeGA®5000SL bent u in staat om doelgericht te luchten en daarmee voor een aangenaam ruimteklimaat te zorgen. Dit kunt u naar wens regelen. Vanwege de grote opening van 70mm kan er 2,5 tot 20 keer zo veel luchtvolume vervangen worden als bij de concurrent. Dit zorgt ook voor het voorkomen van vocht en schimmelvorming.

hoeveelheid doorstromende lucht

Luftstrom

vergelijking van de hoeveelheid doorstromende lucht

Luftvolumen

1) berekening voor een raam van 1100 x 1100 mm bij een drukverschil van 4 N/m² (windkracht 2)

GAYKOSafeGA®5000SL

COVER 500SL

Ontdek de GAYKO innovatie…
nu bladeren

Wij helpen u graag

Advies, montage en garantie

U kunt bij onze GAYKO-dealers terecht voor al uw vragen over ramen en deuren. Van advies tot montage en service: alles uit één hand.

GAYKO-dealers

Downloads

Download

Brochure

Bekijk hier onze algemene brochure

Download
Download

Onderhoudsboekje

Gebruiks- en onderhoudsvoorschriften

Download
Download

Garantie van GAYKO

Op deze garantie kunt u bouwen

Download

Gekeurd & gecertificeerd

Alle GAYKO ramen en deuren zijn nationaal en internationaal gekeurd en gecertificeerd.

Siegel
Deutsch Niederländisch Englisch