Overslaan en naar de inhoud gaan
GAYKO Logo
GAYKO toptechnologie
TYPE GAYKO WOODLINE

Kwaliteit en innovatie

Hoogwaardige innovaties, modern design, intelligente functies en uitgekiende techniek. Daarvoor staat GAYKO. Alleen kwaliteit, continue technologische ontwikkeling en een productportefeuille die geen wens onbeantwoord laat overtuigen onze kwaliteitsbewuste klanten.

De keuze voor een product van GAYKO is de keuze voor een product met toptechnologie. Aan die eis verplichten wij onszelf elke dag weer. Onze individueel en op maat gemaakte ramen en deuren zijn voorzien van erkende kwaliteitskeurmerken, zoals het RAL-keurmerk en het ift-certificaat en worden geproduceerd door onze gekwalificeerde medewerkers.

Daarop kunt u vertrouwen:
Innovation Patentiert

Toptechnologie

Vooraanstaande gepatenteerde toptechnologie en hoogwaardige kwaliteitscomponenten

Innovation Erfahrung

Ervaring

Jarenlange ervaring en zowel nationaal als internationaal erkend knowhow

Innovation Qualität

Erkende kwaliteit

Kwaliteitscontrole door onafhankelijke instituten

Innovation Akademie

Knowhow

Permanente scholing van medewerkers en vakpartners in de eigen academie

Innovation Fertigung

»Made in Germany«

Hightech productie met de modernste installaties en systemen

Veiligheid innovatie

Alleen bij GAYKO: het gepatenteerde veiligheidssysteem…

GAYKOESP

(extreem stabiele profielschroefverbinding)

GAYKO ESP Logo

De extreem stabiele profielschroefverbinding GAYKOESP verhoogt de belastbaarheid van de beslagcomponenten - tot wel drie tot vier keer - bij bijvoorbeeld hoge gewichten van geluidsisolerend, warmte-isolerend en veiligheidsglas. Als een ruggengraat lopen de componenten van hard pvc door het kozijn en de vleugeldelen. De schroeven van de beslagen en de hoek- en schaarlagers dringen diep door in het kunststof. Ze zitten muurvast, als pluggen in de wand.

Meer informatie over GAYKOESP

GAYKOGVS

(tegenovergesteld sluitsysteem)

GAYKO GVS Logo

Bij gangbare ramen staan de paddenstoelnokken van het sluitsysteem bij het sluiten van het raam allemaal in dezelfde richting, waardoor het kinderspel is de kozijnen in tegengestelde richting te lichten. Bij GAYKOGVS staan de paddenstoelnokken tegenover elkaar. Dit 'inhaken' levert aanzienlijke voordelen op het gebied van veiligheid op en is een grote stap vooruit vergeleken met andere verkrijgbare beslagsystemen. Het ontzetten van de vleugel is onmogelijk, omdat bij pogingen om het systeem te lichten - ongeacht in welke richting - er altijd een sluitende tegenkracht optreedt.

Meer informatie over GAYKOGVS

GAYKO-ramen hebben ruggengraat en verstand. Dat is geruststellend.

Uittrekkracht van de scharnieren –GAYKOESP verlegt grenzen in de raamtechniek

GAYKO_NL_uittrekkracht

Wereldprimeur: Veilig ventilieren

GAYKOSafeGA®5000SL maakt ventileren in kieostand mogelijk door bewezen toptechnologie.

Ontdek meer

GAYKOBSG
BSG

GAYKOBSG
De betere veiligheidsgreep

De veiligheidsgreep is zelfblokkerend en de afsluitbare cilinder zit in de sokkel in plaats van in de greep. Ook al wordt de handgreep gemanipuleerd dan blijft de veiligheidsgreep en alle sluitpunten van het beslag onwrikbaar vergrendeld .

GAYKOSKV
GAYKO SKV

Stabiele constructieverbinding

De stabiele constructieverbinding (GAYKOSKV) in de hoeken van de voordeur zorgt voor massieve steun. De hoeklasverbinders zijn met de staalverterking en het voordeurprofiel verbonden. Dit zorgt voor verhoogde stabiliteit, waar u op vertrouwen kunt.

GAYKOGHV
GAYKO GHV

3-voudige vergrendeling met
2 tegenoverliggende haakschoten

De veiligheidstechniek van de tegenoverliggende haakschoten vindt u in het bovenste en onderste gedeelte van de deurvleugel. Daardoor heeft het met geweld uitlichten van de deurvleugel geen schijn van kans.

Warmte-isolatie innovatie

 
GAYKO warme kant
GAYKO Innovation Warme Kante

De GAYKO warme kant
gaat warmteverlies tegen en voorkomt condensvorming bij de randen van het glas.

GAKOTGS
GAYKO TGS

Bij GAYKOTGS wordt de stalen kern thermisch in twee helften gedeeld, wat koudebruggen voorkomt. Zo kan dankzij de voelbare warmtebescherming een passiefhuis gerealiseerd worden.

Innovation Wärme

Design innovatie

 

GAYKOEDS & GAYKOFUSION

Een onnavolgbaar designsysteem voor meer keuze

GAYKO Woodline & GAYKO Hybrid

GAYKOEDS

Het hoek-design-systeem

GAYKOHDS

 

 

 

 

GAYKOEDS is het enige kunststof raam- en deursysteem met een exclusief hoekdesign dat aan de ambachtelijke pen- en gatverbindingen van houten ramen en deuren doet terugdenken. Een prachtig detail dat liefhebbers van stijlvol wonen weten te waarderen. De nieuwe GAYKO-productgeneratie met het opvallende hoekdesign schept sfeer en behaaglijkheid.

Meer informatie over GAYKOEDS

GAYKOFUSION

Design tot in het detail

GAYKO Fusion

 

 

 

 

 

 

GAYKOFUSION zijn voorzetpanelen van aluminium die vast met het kunststof verbonden worden. De rechte hoekverbinding garandeert een exclusieve look. De hoogwaardige poedercoating is onderhoudsvriendelijk en extreem weerbestendig. Uw ramen zien er na jaren nog uit als nieuw.

Meer informatie over GAYKOFUSION

GAYKO Comfort innovatie

 
GAYKO A-Drive Technology
Innovation A-Drive

Met de GAYKO A-Drive Technology haalt u ultramoderne aandrijftechnologieën in huis voor nog meer comfort. Er zijn oplossingen voor ramen, voordeuren, schuifinstallaties en rolluiken. De GAYKO A-Drive Technology kan naadloos in een digitaal Smart Home concept geïntegreerd worden.

GAYKOASV
GAYKO ASV

De automatische veiligheidsvergrendeling voor voordeuren van GAYKO is ideaal als het gaat om veiligheid en comfort. Met het nieuwe vergrendelingssysteem GAYKOASV kan het afsluiten van de voordeur niet meer vergeten worden.

GAYKO Spitzentechnologie

Op deze garantie kunt u vertrouwen.

Bij GAYKO krijgt u naast de wettelijke garantie nog eens tien jaar garantie op isolatieglas, folies en lak. GAYKO geeft 30 jaar garantie op kozijnmateriaal, functie en slag- en hoekvastheid*. Voorwaarde voor deze GAYKO-garantie is, naast het geschikte gebruik van het product en de juiste verzorging, deskundig 2-jarig onderhoud en montage volgens de laatste stand van de techniek door uw GAYKO-vakpartner.

Wij helpen u graag

Advies, montage en garantie

U kunt bij onze GAYKO-dealers terecht voor al uw vragen over ramen en deuren. Van advies tot montage en service: alles uit één hand.

GAYKO-dealers

Downloads

Download

Brochure

Bekijk hier onze algemene brochure

Download
Download

Onderhoudsboekje

Gebruiks- en onderhoudsvoorschriften

Download
Download

Garantie van GAYKO

Op deze garantie kunt u bouwen

Download

Gekeurd & gecertificeerd

Alle GAYKO ramen en deuren zijn nationaal en internationaal gekeurd en gecertificeerd.

Siegel
Deutsch Niederländisch Englisch