Overslaan en naar de inhoud gaan
GAYKO Logo

GAYKOEDS

GAYKOEDS - het nieuwe hoek-design-systeem

Klassiek qua esthetiek, traditioneel qua uitstraling

GAYKOEDS is het enige kunststof raam- en deursysteem met een exclusief hoekdesign dat doet terugdenken aan de tijd van de ambachtelijke pen- en gatverbindingen van houten ramen en deuren. Een prachtig detail dat liefhebbers van stijlvol wonen weten te waarderen. De nieuwe GAYKO productgeneratie met het opvallende hoekdesign schept een sfeer van welbevinden en bundelt alle overtuigende eigenschappen die, vergeleken met andere ramen of deuren, een echt voordeel opleveren. Voor de binnenzijde van de profielen zijn decorfolies in hout- en unikleuren beschikbaar. De oppervlakken hebben een fijne structuur en lijken sprekend op echte houten ramen en deuren.

Een onovertreffelijk duo met echte diversiteit

EDS

Normale kunststof ramen of deuren hebben een schuine lasverbinding van 45°. GAYKOEDS doet met zijn pen- en gatverbindingen terugdenken aan de traditionele houten constructies van weleer. Met een houtdecorfolie kiest u voor een raam of deur die sprekend op de houten variant lijkt.

Met het hoek-design-systeem GAYKOEDS in combinatie met Fusion is een traditionele hout-look voor de binnen- en buitenkant van uw huis mogelijk. Afhankelijk van het profieltype kan GAYKOEDS binnen of buiten gebruikt worden en het systeem is combineerbaar met de aluminium voorzetpanelen uit de GAYKOFUSION lijn. GAYKOEDS is dankzij de bouwdiepte van 70 en 82 mm zeer flexibel. Ga voor een maximum aan optisch effect bij een minimum aan onderhoud (nooit meer schilderen). Ga naar uw GAYKO-vakpartner voor meer informatie!

EDS Farbleiste

Exclusief kleurassortiment: voor GAYKOEDS zijn vijf exclusieve houtkleuren beschikbaar die alleen via GAYKO verkrijgbaar zijn. Het assortiment wordt aangevuld met vijf unikleuren.

GAYKOEDS* – hoek-design-systeem

  • Te gebruiken voor de buiten- of binnenkant van ramen en deuren
  • In exclusieve hout- en unikleuren
  • Geen schuine verbinding, zoals bij normale kunststof ramen of deuren met een 45°-lasverbinding
  • Zeer onderhoudsvriendelijk, schilderen niet nodig

Bedrieglijk echt houtdesign, met alle voordelen van de beproefde GAYKO kunststof raamtechnologie, dat ook nog onze bossen beschermt.

Ontdek onze prachtige decorfolies met bedrieglijk echte houtnerf en alle voordelen van de beproefde GAYKO kunststof raamtechnologie op het gebied van veiligheidstechniek, warmtebescherming, geluidsisolatie en stabiliteit. Het hoekdesign GAYKO EDS is dankzij de bedrieglijk echte houtoptiek een goed alternatief voor het traditionele houten raam. Zo hoeft u geen gebruik te maken van het natuurlijke materiaal hout en kunt u het milieu en de bossen duurzaam beschermen.

GAYKOEDS – Das täuschend echte Eck-Design-System

Nachhaltig – Der Umwelt und den Wäldern zuliebe

GAYKO Fenster und Türen leisten durch CO2-Einsparung einen aktiven Beitrag zum Klimaschutz und können nach dem Lebenszyklus zu 100% recycelt werden.

Wij helpen u graag

Advies, montage en garantie

U kunt bij onze GAYKO-dealers terecht voor al uw vragen over ramen en deuren. Van advies tot montage en service: alles uit één hand.

GAYKO-dealers

Downloads

Download

Brochure

Bekijk hier onze algemene brochure

Download
Download

Onderhoudsboekje

Gebruiks- en onderhoudsvoorschriften

Download
Download

Garantie van GAYKO

Op deze garantie kunt u bouwen

Download

Gekeurd & gecertificeerd

Alle GAYKO ramen en deuren zijn nationaal en internationaal gekeurd en gecertificeerd.

Siegel
Deutsch Niederländisch Englisch