Overslaan en naar de inhoud gaan
GAYKO Logo
Ga voor
veiligheid

Spitzentechnologie

De 6 succesfactoren voor toptechnologie met unique selling points

Spitzenqualität

Het unieke productprogramma van kunststof en aluminium

Op onze locatie in Wilnsdorf produceren wij duurzaam ramen en deuren van kunststof en aluminium, 'Made in Germany'! Overtuigende constructie-eigenschappen, innovatieve en gepatenteerde unique selling points in de veiligheidstechniek, een veelzijdig designprogramma en speciale constructies staan voor u klaar. Het GAYKO assortiment is helder gestructureerd in types en uitrustingen en afgestemd op individuele wensen van de klant.

Das einzigartige Produktprogramm aus Kunststoff und Alu
Das patentierte Duo für GAYKOSafeGA®

Het gepatenteerde duo voor GAYKOSafeGA®

De unieke GAYKOSafeGA® toptechnologie verlegt al tientallen jaren grenzen binnen de branche op het gebied van veiligheid en heeft al vele inbraken verhinderd. GAYKOESP en GAYKOGVS zijn daarbij wezenlijke bestanddelen van de GAYKOSafeGA® technologie. GAYKOESP verviervoudigt de belastbaarheid van de beslagcomponenten. Bij GAYKOGVS staan de paddenstoelnokken in tegenovergestelde richting. Het 'inhaken' is een grote stap vooruit ten opzichte van andere beslagsystemen op de markt.

Wereldprimeur GAYKOSafeGA® 5000 SL

Uniek en alleen bij GAYKO: de nieuwe component GAYKOSafeGA®5000 SL maakt ventileren in de kiepstand mogelijk met de beproefde GAYKOSafeGA® toptechnologie. Dankzij GAYKOSafeGA®5000 SL kunnen uw klanten 's nachts bij gekiepte ramen in een aangenaam ruimteklimaat slapen en zijn ze toch beschermd tegen ongenode gasten. Door de grote openingsstand van 70 mm zijn de luchtvolumewaarden, vergeleken met de concurrent, 2,5 tot 20 keer hoger, is de nodige luchtverversing met gemak gewaarborgd en worden condens- en schimmelvorming voorkomen. GAYKOSafeGA®5000 SL biedt zowel in gekiepte als in gesloten stand veel veiligheid; RC2 DIN EN 162ff en VdS gekeurd en gecertificeerd.

Weltneuheit GAYKOSafeGA® 5000 SL
Exklusive Designvorteile und Farbvielfalt von GAYKO

Exclusieve designvoordelen en kleurenrijkdom van GAYKO

  • Bedrieglijk echt. Het hoek-design-systeem GAYKOEDS biedt een exclusief design dat doet terugdenken aan de tijd van de ambachtelijke pen- en gatverbindingen van houten ramen en deuren. Voor de profielen zijn verschillende decorfolies verkrijgbaar.
  • GAYKOEDS is geschikt voor zowel binnen als buiten en kan gecombineerd worden met de aluminium elementen GAYKOFUSION.
  • GAYKOFUSION zijn voorzetelementen van aluminium die vast met de kunststof profielen verbonden worden. De rechte hoekverbindingen geven een exclusieve uitstraling. De hoogwaardige poedercoating van GAYKOFUSION is uiterst onderhoudsvriendelijk en extreem weerbestendig.
  • Geen andere fabrikant heeft zo veel kleuren en kleurcombinaties in zijn assortiment als GAYKO.

GAYKO voordeuren – meer techniek dan gedacht

Uw klanten moeten blij worden van hun huisdeur - elke dag weer. GAYKO voordeuren van aluminium of kunststof bieden individuele designs met toptechnologie: hoogwaardige materialen, kleur- en verouderingsbestendig, zorgvuldig ambachtelijk verwerkt en techniek, waarvan uw klanten niet meer horen dan een zachte klik bij het openen en sluiten. Daarbij maken GAYKOSKV en GAYKOGHV in het veiligheidssysteem SafeGA® het lichten van de deurvleugel (de meest voorkomende inbraakoorzaak) kansloos. Getest en gecertificeerd, tot weerstandsklasse RC3.

GAYKO Haustürenprogramm – mehr Technik als gedacht
Smart Home mit der GAYKOADrive Technology

Smart Home met de GAYKOADrive Technology

  • Toekomstgerichte Smart Home oplossingen voor thuis, dankzij de innovatieve GAYKOADrive Technology.
  • Draadloos, via tablet of smartphone kunnen ramen, voordeur, hefschuifpuien en rolluik door GAYKO van overal ter wereld bediend worden. Een NIEUWE dimensie van comfort met de GAYKOADrive Technology.

Bezoek ons op de kennismakingsdag in Wilnsdorf

 

Registreert u zich hier voor de eerstvolgende kennismakingsdag. Ons sales team neemt graag persoonlijk contact met u op of u belt ons: tel: 0049 (0)2739-873114.

Registratie voor GAYKO-kennismakingsdag.

Vul a.u.b. alle met * aangegeven velden in.

Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen en verwerkt om contact op te nemen met GAYKO. Meer informatie over gegevensbescherming vindt u in onze privacyverklaring.
* Verplicht

Gekeurd & gecertificeerd

Alle GAYKO ramen en deuren zijn nationaal en internationaal gekeurd en gecertificeerd.

Siegel
Deutsch Niederländisch Englisch