Overslaan en naar de inhoud gaan
GAYKO Logo

Nu de ramen vervangen betaald zich meteen uit ...

Wanneer eerst de energie-slurpende bouwcomponenten (zoals bv. oude ramen en rolluiken) vervangen worden, spaart u direct en kunt u op een later tijdstip een nieuwe verwarmingsinstallatie van een respectievelijk lagere capaciteit plaatsen.

 Jetzt Fenster wechseln lohnt sich sofort...

Energiebesparing, woonervaring en behaaglijkheid van uw thuis worden aanzienlijk beïnvloed door het warmteverlies van de ramen en buitendeuren. Het nieuwe ramen- en voordeurenprogramma van GAYKO biedt reeds in de standaard uitvoering hoge warmte-isolatie. Nieuwe ramen met de meest moderne warmte-isolatiebeglazing met een U-waarde tot 0,68 W/(m2K) evenals een "warm edge", houden de oppervlaktetemperatuur van het kozijn  en de binnenruit ook in de winter dicht bij de luchttemperatuur van de kamer. Het effect bij oude ramen met dubbelglas (voor 1992 geplaatst) dat kou en tocht verspreid wordt, bestaat niet meer! Ook direct bij het raam blijft het in de winter behaaglijk warm en in de zomer aangenaam koel. De oppervlaktetemperaturen van de binnenruiten passen zich aan de kamertemperatuur aan; hoe hoger de warmte-isolatie van de beglazing, hoe beter ze zich aanpassen.

... ziet er goed uit - qua uiterlijk en qua energie!

voor

Vergleich - Vorher

Kleurloos, grijs, een beetje saai. Alle ramen waren even groot, een doorgang naar het terras ontbrak helemaal.

na

Vergleich - Nachher

Het huis is zowat een mediterrane villa geworden. Op de begane grond werden de kleine ramen volledig vervangen door warmte-isolerende terrasdeuren met een GAYKOSafeGA® veiligheidsuitrusting. Nieuwe muurverf en de plaatsing van harmonieuze luiken naast alle ramen, geven het huis extra flair.

Gekeurd & gecertificeerd

Alle GAYKO ramen en deuren zijn nationaal en internationaal gekeurd en gecertificeerd.

Siegel
Deutsch Niederländisch Englisch