Overslaan en naar de inhoud gaan
GAYKO Logo
HaustürenkonfiguratorVoordeur-
configurator
GAYKO Exclusiv
GAYKO Exclusiv
GAYKO Exclusiv

Bent u een Exclusiv-type?

De voordeuren uit onze GAYKO Exclusiv-serie hebben uitstraling. De opvallende vormen en bijzondere afwerkingstechnieken in carbon- of natuursteen-optiek en de pianolak-applicaties of exotische houten elementen onderstrepen het bijzondere aan uw huis - stralende Swarovski-ELEMENTS of geïntegreerde led-verlichting zetten accenten. De geïntegreerde deurcommunicatie of vingerscanner als deuropener bieden een bijzondere meerwaarde die uw leven aangenamer, eenvoudiger en veiliger maakt.

Swarovski

SWAROVSKI ELEMENTS fonkelen en glitteren als diamanten en zijn een absolute eyecatcher. Ze bestaan uit facetrijk geslepen kristal dat het invallende licht prachtig reflecteert. U zult betoverd zijn!

GAYKO Haustür Exklusiv

Goudapplicaties

De applicaties van bladgoud stralen een bijzondere exclusiviteit uit. Het licht dat op de edele applicaties valt, glanst in een warme, gouden gloed terug.

GAYKO Haustür Exklusiv

Carbon-optiek

Carbon geeft uw voordeur de glans die past bij de positieve eigenschappen van dit materiaal. De stevige, lichte en duurzame uitstraling maakt van uw voordeur een innovatief, ultramodern element.

GAYKO Haustür Exklusiv

Led-verlichting

Geïntegreerde lichtdioden (led's) creëren een bijzondere sfeer. De techniek erachter is nagenoeg onzichtbaar en toekomstgericht.

GAYKO Haustür Exklusiv

Gekeurd & gecertificeerd

Alle GAYKO ramen en deuren zijn nationaal en internationaal gekeurd en gecertificeerd.

Siegel
Deutsch Niederländisch Englisch