Overslaan en naar de inhoud gaan
GAYKO Logo
HaustürenkonfiguratorVoordeur-
configurator
GAYKO Trend
GAYKO Trend

Bent u een Trend-type?

Met de Trend collectie van GAYKO integreert u uw voordeur consequent in de architectuur van uw huis en maakt u van uw entree een opvallend highlight. Talrijke details, zoals edelstalen lisenen, in het deurpaneel geïntegreerde grepen en randloze uitsparingen voor licht onderstrepen de esthetische charme van deze heldere en moderne lijn. Bovendien kunt u binnen- en buitenzijde van uw GAYKO Trend voordeur naar eigen smaak vormgeven – dus ruimte voor uw ideeën! Met GAYKO Trend maakt u een statement dat ook in technisch opzicht aan alle eisen voor een moderne deur voldoet.

Edelstalen lisenen

Het krachtige stijlelement 'edelstalen lisenen' waardeert de basisvormgeving van de voordeuren op ingetogen manier op. Elegante en zacht gematteerde lisenen van edelstaal passen naadloos in het design van de deur en completeren het op bescheiden wijze.

GAYKO Haustür Trend

Edelstalen rand met gebogen sierelementen

De metalen glans van de edelstalen rand geeft de deur een elegant, optisch accent. De stijlvolle vorm in combinatie met de gebogen sierelementen maken van de deur een echte eyecatcher.

GAYKO Haustür Trend

Randloze glaspanelen

Voordeuren met randloze glaspanelen vallen op door hun bescheiden, maar elegante design. De rand wordt bewust achterwege gelaten, wat het glaspaneel stilistisch naar voren haalt.

GAYKO Haustür Trend

Volledig van glas

Mooi, onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Gelakt of mat: volledig glazen voordeuren zetten accenten in moderne architectuur. Een uiterst esthetische deur met een opvallend, glanzend oppervlak dat heel gemakkelijk, als een normaal raam gereinigd kan worden.

GAYKO Haustür Trend

Gekeurd & gecertificeerd

Alle GAYKO ramen en deuren zijn nationaal en internationaal gekeurd en gecertificeerd.

Siegel
Deutsch Niederländisch Englisch