Overslaan en naar de inhoud gaan
GAYKO Logo
Opgelet bij de aankoop van ramen en deuren!

opgelet bij de aankoop van ramen en deuren

Opgelet bij de aankoop van ramen en deuren

 

Gebruikelijke raam- en deurelementen zijn vaak o.a. uit Oost-Europa of goedkope producties en bieden vaak geen effectieve inbraakbeveiliging. In tegendeel, ze zetten de deur voor de inbreker juist open, al binnen enkele seconden. Veelal lijken goedkope aanbiedingen op een voorbeeld van bewezen en getoetste veiligheid, maar kunnen geen echte inbraakbeveiliging bieden. Wees daarom gerust wantrouwig.

Een goedkope aanbieding zorgt niet voor "echte" veiligheid!

Ramen & deuren horen bij de meest belangrijke onderdelen van een huis. Daarom is het aan te raden om even de tijd te nemen om precies te vergelijken wat je krijgt voor je geld.

Veelal zijn er goedkope aanbiedingen die lijken op een voorbeeld van bewezen en getoetste veiligheid, maar deze kunnen geen echte inbraakbeveiliging bieden of aantonen. Wees daarom gerust wantrouwig. De Gayko vakpartner legt u de essentiële verschillen uit, zodat u een juiste en goede koopbeslissing kunt nemen.

Afzonderlijke componenten zoals bv. RC 2*- hang- en sluitwerk garanderen maakt nog geen veilig raam of voordeur!

* Wilt u een RC 2 raam of  RC 2 deur? Check het aanbod wat u gedaan wordt! Alleen bij getoetste en bovendien gecertificeerde elementen word de gehele constructie beoordeeld en de productie ervan bewaakt. De misleidende omschrijving "RC 2 hang- en sluitwerk" heeft niets te maken met echte DIN 1627ff getoetste en gecertificeerde RC 2 elementen.

SafeGA 5000 - RC 2 DIN 1627ff - geprüfete und zertifizierte Sicherheit
RC2 - keine wirkungsvolle Sicherheit

Overtuigt u zichzelf!

 

Een inbraakpoging in 12 seconden.

Laat ons u adviseren

Vraag om een goed vakadvies voordat u een raam of deur koopt - door het politiekeurmerk of door een GAYKO-vakpartner. Onze vakpartners staan u terzijde in alle vragen over ramen en deuren. Van het advies over de montage tot aan de service krijgt u de hele dienstverlening uit één hand.

Wij helpen u graag

Advies, montage en garantie

U kunt bij onze GAYKO-dealers terecht voor al uw vragen over ramen en deuren. Van advies tot montage en service: alles uit één hand.

GAYKO-dealers

Downloads

Download

Brochure

Bekijk hier onze algemene brochure

Download
Download

Onderhoudsboekje

Gebruiks- en onderhoudsvoorschriften

Download
Download

Garantie van GAYKO

Op deze garantie kunt u bouwen

Download

Gekeurd & gecertificeerd

Alle GAYKO ramen en deuren zijn nationaal en internationaal gekeurd en gecertificeerd.

Siegel
Deutsch Niederländisch Englisch